FAQ

Onzichtbaar
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Wat zijn jullie tarieven voor schoonmaakdiensten?

We bieden onze uitgebreide schoonmaakdiensten aan tegen een concurrerend all-in tarief van €32,- per uur, exclusief BTW, om maximale waarde voor onze klanten te garanderen.

Met wat voor apparatuur werken jullie?

We bezitten over professioneel apparatuur  voor schoonmaak, dieptereiniging en onderhoud van meubels. Onze apparatuur zorgt voor grondige reiniging en behoud van de kwaliteit van je eigendommen.

Moet ik op de zaak blijven?

Nee, je hoeft niet persoonlijk aanwezig te zijn. We kunnen onze diensten uitvoeren terwijl je elders bent, zolang we toegang hebben tot de ruimtes.

Is er een spoedservice van in geval van calamiteiten?

We weten dat onverwachte situaties op kantoor vragen om snelle actie. Daarom staan wij altijd klaar om te reageren op jouw spoedeisende schoonmaakbehoeften. Onze flexibele service garandeert dat je ons te allen tijde kunt bereiken, en we zetten ons volledig in om je snel en efficiënt te ondersteunen. Als er iets gebeurt, zijn wij er om je direct te helpen en de orde te herstellen.

Doen jullie ook klein onderhoud en reparaties?

Ja, naast schoonmaak, dieptereiniging en onderhoud bieden we ook diensten aan voor klein onderhoud en reparaties om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf in optimale staat blijft.

Doen jullie ook aan industrieel schoonmaak?

Ja, wij bieden gespecialiseerde industriële schoonmaakdiensten aan. Ons team is getraind en uitgerust om te voldoen aan de unieke eisen van industriële omgevingen, waarbij veiligheid en grondigheid voorop staan.

Verzorgen jullie schoonmaak van magazijnen?

Absoluut. We begrijpen het belang van een schoon en georganiseerd magazijn voor de efficiëntie van uw bedrijf. Onze diensten omvatten een grondige reiniging van magazijnruimtes om een veilige en productieve werkomgeving te garanderen.

Schoonmaakdiensten nodig?
v.a. 32,- p/u